Daily Archives: 22.11.2011

НАТО передасть гроші на лікування українських дітей-інвалідів 22 Листопада 2011 14:10

Північноатлантичний альянс передасть грошову благодійну допомогу українським дітям-інвалідам. Кошти на це були зібрані під час проведення 20 листопада у штаб-квартирі Альянсу 43-го благодійного ярмарку NATO Charity Bazzar. Про це власному кореспондентові УКРІНФОРМу в Брюсселі повідомили у Місії України при НАТО.

Різдво з благодійними намірами 22 Листопада 2011 11:45

Киян запрошують на ярмарок посольств різних країн 3 грудня у столиці відбудеться традиційний Різдвяний благодійний ярмарок. Цього разу він пройде у новому місці — у виставковому центрі "Київекспоплаза", а участь у ярмарку візьмуть 38 посольств та представництв різних країн. Кияни мають нагоду відчути різдвяний настрій, скуштувати національних страв, купити сувеніри і таким чином зробити свій […]

Об’єднати зусилля жіноцтва заради добра допоможе «Оберіг» 22 Листопада 2011 10:58

«Оберіг». Таку назву носить жіночий клуб, що днями розпочав свою роботу в місті Городенка. Головною метою створення структури її організатори – районна організація Союзу Українок за підтримки благодійної фундації «Рідний край» – визначили підвищення ролі жінки у суспільному житті району та області і насамперед у питання благодійності.