У День закоханих у Дніпропетровську пройшла благодійна акція-ярмарок 15 Лютого 2013 12:50

14-го лютого в дніпропетровському ТРК «Міст-Сіті» пройшла благодійна акція-ярмарок. Всі бажаючі за символічну плату могли придбати різну романтичну продукцію: листівки ручної роботи, конверти, оригінальні валентинки, святкові баночки «100 причин, чому я тебе люблю» або «100 причин, чому ми разом», пряники і печиво у вигляді сердець і багато чого іншого. Організував акцію Благодійний фонд «Покоління сучасних».

Всі виручені кошти підуть на покупку подарунків вихованцям Котовської спеціалізованої школи «Інтернат для дітей з розумовими і фізичними відхиленнями» на 23 лютого і 8 березня у вигляді індивідуальних наборів засобів гігієни.

Крім оригінальної продукції, жителів залучило на ярмарок і оформлення куточків продажу. Дівчата в ошатних платтях, як порцелянові ляльки, пропонували листівки ручної роботи, а поруч всі бажаючі могли переглянути фотоальбоми з фотографіями вихованців Котовської спеціалізованої школи «Інтернат для дітей з розумовими і фізичними відхиленнями», коли до них приїжджали волонтери.

Джерело: Gorod.dp.ua