16 лютого в Києві найгучніший Благодійний Маскарадний бал «Карнавалія» 16 Лютого 2013 9:51

16 лютого в Києві найгучніший Благодійний Маскарадний бал «Карнавалія»

16 лютого в Києві відбудеться найгучніший Благодійний Маскарадний бал «Карнавалія», один із найважливіших суспільних заходів року. Дійство, організоване Міжнародним благодійним фондом «Мистецька скарбниця» розпочнеться о 19 годині і триватиме до 4 ранку.

Бали завжди уособлювали найшляхетнішу традицію-благодійність. Тому, головна мета балу «Карнавалія» — поширення меценатства та благодійництва в Україні. Кошти, отримані з благодійної програми балу, підуть на придбання нових книжок для оновлення фондів українських бібліотек, дитячих будинків, шкіл-інтернатів.

«Карнавалія» — це вишуканий світський аналог масових карнавалів у світі. Планується, що цьогорічний бал об’єднає близько 1 500 гостей: лідерів бізнесу й політики, зірок музики і кіно, літераторів, дипломатів та журналістів.

Цьогорічна «Карнавалія» присвячена підтримці Петриківського розпису, як претендента на включення до репрезентативного переліку нематеріальної культурної спадщини людства ЮНЕСКО».

В програмі: українське стрітення, віденський бал, благодійний аукціон, японський карнавал, запальні танці.

В «Карнавалії» беруть участь: фіналісти телевізійного шоу «Голос Країни» (Illaria, Тетяна Ширко, Назар Савко, Ганна Безрук, Ангеліна Моняк), дует «Анна-Марія», Оксана Вояж, Ольга Ошитко, Артур Боссо, група «Доміно», Григорій Чапкіс, Сергій Дяченко, Олена Талько, Ольга Нека, Mary.

Українське стрітення постане в яскравих барвах. Академічний фольклорно-хореографічний ансамбль «Славутич» (Дніпропетровськ) танцюватиме з шаблями, заграє козацький марш, влаштує українські вечорниці та запросить на ярмарок. Колекція одягу «Петриківська чепурушка» від дизайнера Людмили Башинської та Торгової Марки RUTA.

Віденський бал відкриє директор Австрійського культурного форуму Якуб Форст-Баттаглія. Атмосферу шляхетності, елегантності і вишуканості створить Естрадно-симфонічний оркестр Академічного ансамблю пісні і танцю України Державної прикордонної служби України. Танцермейстер Григорій Чапкіс проведе майстер-класи з вальсу, падеграсу, польки, фокстроту і латиноамериканських танців. Показ карнавального вбрання від студентів кафедри дизайну одягу КНУКіМ.

Японський карнавал презентує третій секретар посольства Японії — Мацудаіра Шо. Гості матимуть можливість спостерігати за кендо боєм, насолоджуватися танцем з гілками сакури.

Всі зможуть долучитися до Миттєвої лотереї та Благодійного аукціону.

Дрес-код «Карнавалії»: етнічний одяг або карнавальний костюм, для жінок — вечірня або бальна сукня повної довжини, для чоловіків — смокінг або військова парадна форма, метелик.

Обов’язковий атрибут — маска! Маску можна буде придбати у фойє.

Місце проведення: Acco International, що по проспекту Перемоги, 40-б, парк Пушкіна

Організатор: Міжнародний Благодійний Фонд «Мистецька Скарбниця».

Пряма Інтернет-трансляція розпочинається о 19:00 на сайті www.carnivalia.com.ua.

Джерело: Мій дім Україна