У Кременчуці відбудеться Благодійний Бал 22 Лютого 2013 13:17

Цього року у Кременчуці відбудеться традиційний Благодійний Бал. Цю добру традицію 4 роки тому започаткували Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій і управління у справах сім’ї, дітей та молоді виконкому Кременчуцької міської ради.

Наразі триває підготовка до IV Благодійного балу, який стартуватиме у рамках благодійної акції «Серце до серця». Захід відбудеться 25 квітня 2013 року. Про це повідомили у прес-службі Кременчуцької міськради.

Програмою Благодійного балу передбачені виступи кращих танцювальних і вокальних колективів Кременчука. Організатори заходу планують провести аукціони і танцювальні майстер-класи. До того ж – під час дійства розігруватимуть лотереї. Наприкінці благодійного вечора серед дебютантів оберуть Королеву та Короля балу.

Щоб стати дебютантом, необхідно надіслати анкету до 11 березня 2013 року з позначкою «Дебютант Благодійного Балу 2013» на електронну адресу: [email protected] або принести її за адресою: вул. Радянська, 15/4. У прес-службі Кременчуцької міськради повідомили про вимоги до дебютантів. Останні повинні бути неодруженими, вік дівчат — від 18 до 24 років, вік юнаків – від 18 до 26 років. Після проходження першого відбору на молодих людей чекає місячна підготовка до Балу з танцмейстером клубу танцю та фітнесу.

Джерело: інтернет-видання «Полтавщина»