Соціальний арт-проект «Кольори життя»: стіни Кіровоградського пологового будинку заграли яскравими фарбами 22 Лютого 2013 15:29

Соціальний арт-проект «Кольори життя»: стіни Кіровоградського пологового будинку заграли яскравими фарбами

Компанія «ЗІП» у рамках соціального арт-проекту «Кольори життя» прикрасила стіни жіночої консультації Кіровоградського пологового будинку №1. Тепер хол будинку прикрашають барвисті пейзажі в українському стилі. Молоді мами і тата, а також їхні малюки можуть насолоджуватися яскравими, життєрадісними малюнками.

«ЗІП» ініціював проект «Кольори життя» для покращення атмосфери в пологових будинках України, де з’являються немовлята, маленькі «квіти життя». Завдяки компанії «офіційні» стіни пологових будинків по всій країні перетворюють зі смутно-однотонних у життєрадісні й барвисті. Соціальний арт-проект реалізується з квітня 2012 року.

Жіноча консультація в Кіровограді стала четвертим «учасником» проекту. За підтримки місцевої влади та художників Андрія Кадигроба та Ігоря Вішніченко пройшли ремонтні роботи та розробка ескізів.

Всі стіни пофарбовані екологічно чистою, нешкідливою фарбою, що особливо важливо для приміщень, де перебувають діти. Завдяки системі кольоровки TRIORA collection вдалося домогтися напрочуд насичених, яскравих відтінків і переходів кольору.

Олег Захорольський, директор з розвитку і засновник компанії «ЗІП»: «Місія підприємства «ЗІП» – робити кращим своє життя і життя людей, з якими ми стикаємося. А оскільки діти – це майбутнє нашої країни, важливо вже з самого народження формувати їхній смак і виховувати почуття прекрасного».

«ЗІП» у рамках арт-проекту «Кольори життя» прикрасив стіни пологових будинків у Києві, Львові та Дніпропетровську. Компанія планує далі розвивати соціальну ініціативу. Наступний на черзі барвистого перетворення – пологовий будинок у Хмельницькому. Роботи в ньому стартують уже наприкінці лютого.

Соціальний проект «Кольори життя» підтримує Асоціація благодійників України, а також медіа-партнери – пакет журналів для батьків видавничого будинку «Едіпрес» і портал «Світ мам».


Галерея (3 фото)

* Для перегляду клікніть на фото