У рамках конкурсу «Добро починається з тебе» Асоціація благодійників України вручила відзнаку «Сяйво добра» 20 Травня 2011 17:41

У рамках конкурсу «Добро починається з тебе» Асоціація благодійників України вручила відзнаку «Сяйво добра»

20 травня 2011 року урочисто нагородили переможців та лауреатів Четвертого всеукраїнського конкурсу благодійних проектів «Добро починається з тебе». Церемонія нагородження відбулася під час пленарного засідання Національного форуму «Добро починається з тебе», що пройшов у Київському міському будинку вчителя.

У рамках конкурсу ВБО «Асоціація благодійників України» вручила Почесну відзнаку «Сяйво добра» за вагому підтримку дитячих благодійних ініціатив та активну участь у їхній реалізації.

Відзнаку вручив Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук. Цього року відзначена громадська і благодійна діяльність Управління освіти та науки Одеської міськради. Завдяки його активній роботі вперше в історії конкурсу в Одесі відбувся регіональний конкурсний етап. З 83 заявок, що надійшли з Одеської області, 78 – на рахунку Управління, серед них 12 подані дошкільними навчальними закладами.

Від імені Асоціації одесити також отримали книжки для молодших навчальних закладів, серед яких – «Мед для мами» видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», яку кілька років тому переклала англійською мовою пані Катерина Ющенко.

Асоціація благодійників України є організатором низки заходів у рамках Національного форуму «Добро починається з тебе». Раніше того ж дня вона влаштувала в парку ім. Т.Г.Шевченка відкриту благодійну акцію «Роби добро і залучай до цього інших», а також провела круглий стіл «Діти і благодійність: добро може творити кожен».


Галерея (3 фото)

* Для перегляду клікніть на фото