В «Українському домі» – Національний Благодійний Великодній ярмарок 17 Квітня 2013 11:44

26-29 квітня 2013 року, напередодні великого свята Великодня, в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» проходитиме Національний Благодійний Великодній ярмарок. В рамках свята працюватиме «Благодійна майстерня», де кожен зможе долучитися до добрих справ за допомогою мистецтва. Всі кошти, виручені від продажу в майстерні, будуть передані дітям-сиротам зі шкіл-інтернатів України. Працювати в майстерні будуть кращі народні майстри України, які виготовлятимуть незвичайні та яскраві великодні писанки. Ви можете замовити писанку, на якій будуть нанесені особисті побажання або імена Ваших близьких і друзів! Писанка готується у Вашій присутності, її одразу можна забрати.

Щодня протягом чотирьох днів будуть проходити майстер-класи з писанкарства, соломоплетіння, виготовлення ляльки-мотанки, лозоплетіння, керамічної флористики, квілінгу та декупажу. Всі бажаючі зможуть долучитися до основ ремесла, повчитися у майстрів традиційним видам декоративно-прикладного мистецтва. Всі сувеніри, зроблені на майстер-класах, можна забрати з собою.

Цього року на виставці свою продукцію представлять: обласні центри, народні майстри, творчі майстерні, магазини подарунків, сувенірні компанії. На виставці можна буде придбати святкові листівки, авторські прикраси в різних жанрах і стилях, вишивку, оригінальні Великодні подарунки і частування. Також всі бажаючі зможуть придбати паски, писанки, ласощі, напої та все, що необхідно для великоднього кошика.

Контакти для акредитації: (044) 270-70-14, (067) 408-94-34, e-mail: [email protected] – Ірина Пономаренко. За додатковою інформацією або участі у виставці звертайтеся: (044) 278-84-90, (067) 434-68-44 – Олена Нікіфорова.

Виставка працює з 11:00 до 19:00 26-29 квітня за адресою: Київ, Хрещатик, 2, «Український дім». Вхід вільний.

Джерело: «Український дім»