У Тернополі збирають гроші онкохворим дітям – продають писанки 17 Квітня 2013 18:01

Декоровані пасхальні яйця, які розмальовували діти, будуть продавати в соціальних мережах. Вилучені кошти підуть на лікування онкохворих дітей. Аукціон «Пасха для онкохворих діток» пройде з 21 квітня по 4 травня. Придбати писанку і тим самим зробити благодійний внесок можна буде Вконтакті у відповідній групі.

– До акції долучилось багато учасників, в перший день прийшло 18 чоловік, – розповідає координатор заходу Юля Стасюк, – Діти робили писанки за допомогою воску, ниток і бісеру.

Торги будуть тривати до останнього дня аукціону. Потім протягом тижня будуть збирати гроші. Ні мінімальних сум, ні максимальних в умовах аукціону не зазначено.

– Це є благодійний внесок, який може бути яким завгодно, – каже Юлія. – Якщо людина захоче придбати лот одразу і запропонує хорошу ціну, то ми зможемо зробити винятки. До речі, ми вже продали дві перші писанки по 50 гривень за кожну. Я думаю у нашому місті знайдуться люди, які захочуть взяти участь у нашому аукціоні. Сподіваюсь, що продамо всі писанки.

Молоді активісти часто бувають у лікарні і спілкуються із лікарями і дітьми. Тому вирішили зібрати для них кошти. Організатором аукціону є «Молодіжний Мистецький Центр». Зв`язатись із координатором акції можна за телефоном (067) 581-66-50.

Джерело: 20 хвилин – Новини Тернополя