Акція «Діти дітям» подарувала шанс на життя маленькій дівчинці 2 Липня 2013 13:56

Акція «Діти дітям» подарувала шанс на життя маленькій дівчинці

Однією з найяскравіших і визначних подій Odessa Нolliday Fashion week 2013, який щойно закінчився, став показ капсульної колекції відомого українського дизайнера Лариси Лобанової у рамках благодійної акції «Діти дітям».

Благодійна акція «Діти дітям» заснована Ларисою Лобановою в 2010 році і спрямована на те, щоб допомагати хворим дітям. З моменту заснування цієї акції Лариса Лобанова співпрацює з Благодійним фондом «Бджілка» – він надає інформацію про дитину, якій потрібна допомога в найкоротший термін.

Після показу речі капсульної колекції будуть продані. Кошти, зібрані від продажу речей, підуть на лікування конкретної дитини – цього року Лариса та її команда збирає гроші на допомогу Настусі Бабусиної, яка бореться з невральною аміотрофією.

Свою колекцію Лариса Лобанова створила разом з маленькими дітками, які малювали малюнки на тему «любов». Наївні, сяючі добротою роботи дітей лягли в основу принтів тканин, які потім були виготовлені спеціально для цієї колекції в Милані.

Моделями показу також виступили малюки, які пройшлися по подіуму, демонструючи чудові речі зі складним кроєм і яскравими принтами дизайнера. Показ запам’ятався глядачам своєю зворушливістю і красою.

На завершення дійства виступила українська співачка, переможниця шоу «Х-фактор» Аїда Ніколайчук, яка заспівала пісню разом із двома маленькими учасницями показу.

Після показу Лариса Лобанова порадувала маленьких учасників і гостей смачними частуваннями та напоями на afterparty, де всі бажаючі могли поспілкуватися з Ларисою й Аїдою і допомогти дітям.

Джерело: gloss.ua