Волинські байкери зібрали понад 5 тисяч гривень та поїдуть із подарунками у школу-інтернат 9 Вересня 2013 9:23

Волинські байкери зібрали понад 5 тисяч гривень та поїдуть із подарунками у школу-інтернат

Благодійна акція зі збору коштів та подарунків для дітей у школі-інтернаті у м. Рожищі Волинської області триває, а вже 14 вересня байкери поїдуть до дітей із подарунками.

Байкери Волині влаштовують благодійні фотосесії, таким чином вони збирають кошти на потреби дітей у Рожищенській школі-інтернаті. Наразі зібрали 4613 гривень та 100 доларів США. За зібрані кошти благодійники планують придбати необхідні для дітей речі: розвиваючі та настільні ігри для старших діток, м’ячики, скакалки, ляльки, машинки, набори для піску тощо.

Один із ініціаторів акції Юрій Сілюк розповів, що місцеві «двоколісні» також збирають добровільні пожертви між собою, залучають кошти небайдужих. «Так, з бюджету на утримання інтернату гроші надходять, але на побутові потреби коштів не лишається, тому навіть елементарні іграшки будуть чудовим подарунком для дітей. Зважаючи, що в інтернаті є певна кількість дітей з хворобами опорно-рухового апарату, то доречними будуть розвиваючі ігри, іграшки для розвитку дрібної моторики, спортивний інвентар», – додав він.

Організатори поїздки у школу-інтернат просять гостей купувати іграшки та привозити їх із собою. 14 вересня у Рожище приїдуть не лише байкери з Волині, а й гості з інших областей. Адже зголосились приїхати представники з Тернопільщини, Львівщини, Рівненщини. Під час відвідин школи-інтернату дітей покатають на мотоциклах, Ляльковий театр покаже виставу, а також відбудуться показові бої луцьких лицарів.

Після відвідин школи-інтернату у Рожищі байкери Волині та інших областей зберуться на мотопікнік закритого типу.

Вчора, 8 вересня, у Луцьку при вході у центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки відбулася благодійна фотосесія, під час якої теж збирали кошти на потреби діток у школі-інтернаті у місті Рожище.

Джерело: «Під прицілом»