Всеукраїнський благодійний марафон знову пройде в Коростені та Житомирі 18 Вересня 2013 17:00

Під гаслом «Допоможи – це просто!» 28 і 29 вересня відбудеться благодійний концерт у місті Коростені та Житомирі.

Акція спрямована на підтримку дітей-інвалідів в плані закупівлі реабілітаційного обладнання, переобладнання центрів реабілітації дітей-інвалідів більш сучасним реабілітаційним обладнанням. А також адресна допомога сім’ям, які потребують термінового обстеження за кордоном та лікування.

У благодійному концерті братимуть участь відомі українські артисти та співаки, а саме: групи «Принципова Зміна», Emotion, Аліна Гросу, Влад Дарвін, Наталія Валевська, Дмитро Сисоєв, Іван Сафаров, Міла Монастирська, Артем Кондратюк, Людмила Саннікова, YAN AvdON, Олександр Павлік, Анна Павлова, Віталій Козловський. Ведучі: Антоніна Буравкова, Андрій Говорадло.

Зібрані на святі музики кошти підуть на потреби дітей-сиріт та особливих дітей, які отримують спеціальні послуги у центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Джерело надії» міста Коростеня та реабілітаційних центрах м. Житомира.

Концерти відбудуться 28 вересня о 18:00 в м. Коростені на центральній площі та  29 вересня о 18:00 в м. Житомирі на пл. Корольова.

Джерело: 0412.ua