«Усиновлені серцем»: фотовиставка, що варта уваги 30 Вересня 2013 11:47

«Усиновлені серцем»: фотовиставка, що варта уваги

30 вересня 2013 року о 14:00 у приміщенні Mainstream Girls Gallery (Київ, вул. Турівська, 31, ст.м. Тараса Шевченка) відбудеться урочисте відкриття фотовиставки «Усиновлені серцем». Захід організовано МБФ «Отчий Дім» та Центром з розвитку та популяризації національного усиновлення «Нова Сім’я» спільно з Службою у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації. Партнери проекту – Альянс «Україна без сиріт», МБО «Посланець миру», БО «ЦСВ «Моя сім’я», МБФ «Набат», Mainstream Girls Gallery, піар-агенція NEWSFRONT.

Виставка приурочена до Дня Усиновлення в Україні, має на меті привернути увагу суспільства до історій усиновлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У відкритті візьмуть участь Роман Корнійко, Голова Правління МБФ «Отчий Дім», Сергій Андріяш, начальник Служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної  державної адміністрації, Світлана та Євген Ісаєви – родина, яка першою в Україні усиновила ВІЛ-інфікованих дітей, лауреати премії «Гордість країни».

Фотовиставка відкрита з 30 вересня по 5 жовтня, з 12:00 до 18:00. У дні проведення відбудуться тематичні зустрічі та круглі столи з питань усиновлення. Під час проведення фотовиставки буде можливість отримати безкоштовну психологічну чи юридичну консультацію.

Фотографії, представлені в рамках виставки, оповідають справжні історії дітей старшого віку, дітей іншої національності, ВІЛ-інфікованих та тих, які були усиновлені лише мамою або отримали нову сім’ю разом з меншими братами і сестрами.

Докладніше про фотовиставку і розклад зустрічей –  https://www.facebook.com/events/374632869336526/. Координатор проекту – Удовиченко Іванна (контактний телефон (093) 404-88-64).

Джерело: МБФ «Отчий Дім»