Вихованці Трипільського дитячого будинку відвідали святковий концерт Мирослава Скорика 30 Вересня 2013 12:22

Вихованці Трипільського дитячого будинку відвідали святковий концерт Мирослава Скорика

26 вересня в Києві у великій залі Національної музичної академії України імені П. І. Чайковського відбувся святковий концерт, присвячений 75-річчю від дня народження видатного українського композитора Мирослава Скорика. Особливими гостям цього феєричного дійства були діти з Трипільського дитячого будинку, які завдяки програмі «Дорога в життя для кожної дитини» Благодійного фонду Костянтина Кондакова, слухали музичні шедеври з найкращих місць.

«Відомо, що гарна музика не тільки приносить естетичну насолоду, а й має великий терапевтичний ефект, лікує душі. Саме тому ми постійно організовуємо мистецькі заходи для дітей, які позбавлені батьківського тепла. Мета подібних заходів – надати дитині, незалежно від її статусу, можливостей для розвитку, створити умови для формування в її душі почуття прекрасного», – каже Наталія Колісник, президент Благодійного фонду Костянтина Кондакова.

Проте найголовніший подарунок чекав на дітей після концерту: вони змогли особисто поспілкуватись з самим композитором – Мирославом Михайловичем Скориком. Відомий на весь світ маестро з радістю ділився досвідом та спогадами з юними шанувальниками, а найголовніше – вселив в серця особливих гостей свій всепереможний та життєствердний ентузіазм.

Інформація надана Фондом Костянтина Кондакова