У Житомирі відбулася благодійна акція «Допоможи – це просто!» 1 Жовтня 2013 12:02

У Житомирі відбулася благодійна акція «Допоможи – це просто!»

29 вересня у Житомирі відбувся доброчинний концерт-марафон, організований благодійним фондом «Допоможи – це просто!». Мета заходу – допомога дітям з особливими потребами, які проживають у Житомирі та області.

Жителі та гості міста змогли побачити яскраву шоу-програму за участю співаків і танцювальних колективів, незмінними ведучими якої були Володимир Присяжний та Тоня Буравкова. Кошти, зібрані волонтерами під час заходу, будуть спрямовані в дитячі будинки та у сім’ї, де виховуються хворі діти.

Ведучий свята та голова благодійного фонду «Допоможи – це просто!» Володимир Присяжний зі сцени закликав присутніх долучитися до збору коштів, адже саме наша небайдужість дарує надію та радість дітям, які про це раніше навіть не мріяли. Він зазначив, що нині у Житомирі твориться нова історія благодійності й кожен охочий може стати її творцем.

Раніше благодійні концерти вже відбулися в містах Києві та Коростені, але організатори не збираються зупинятися на цьому. Благодійний фонд вже має певні досягнення, якими можна пишатися. Так цьогоріч за зібрані в Коростені кошти вдалося повністю вкомплектувати центр соціальної реабілітації для дітей-інвалідів «Джерело надії», що знаходиться в цьому місті.. Це дало змогу закладу ввійти до трійки найкращих реабілітаційних центрів України для дітей з особливими потребами.

Володимир Присяжний відзначив, що ця акція завдячує своїм успіхам зокрема й представникам влади. Він висловив слова вдячності на адресу Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирської міської ради за розуміння й підтримку благодійних ініціатив.

Головним партнером акції є благодійний фонд «Відкрите серце». Виступаючи перед житомирянами, його віце-президент Надія Буравкова подякувала всім небайдужим людям, завдяки яким її організація вже протягом двадцяти років допомагає дітям не лише в нашій області, а й по всій Україні.

На жаль, чи то через прохолодну погоду, чи з якихось інших причин, людей на майдані Корольова було мало. Мабуть, не більше двох тисяч чоловік. Неважко здогадатись, що через це й коштів було зібрано небагато. Присутні жертвували здебільшого невеликі суми, 20-гривневі купюри були чи не найбільшими.
На жаль, не приїхали співаки,зазначені в афішах як «мегазірки»: Аліна Гросу, Віталій Козловський, Наталя Валевська……

Ті з учасників заявленої програми, хто приїхав цього прохолодного вечора, викладались на всі 100 відсотків, а саме: «фабрикант» Влад Дарвін, учасники «Х-фактора» Дмитро Сисоєв, Іван Сафаров, Олексій Смирнов та інші.

Не пасли задніх й учасники житомирської танцювальної майстерні «Тур де Форс», «розігріваючи» серця житомирян своїм виступом. Також слід відзначити щирий і душевний виступ нашого житомирського улюбленця – співака Саміра Відрашка. А от житомирянин, власник неповторного голосу, володар відзнаки «Гордість міста-2013», фіналіст «Голосу країни– 3» Артем Кондратюк, який у липні підтримав акцію «Допоможи – це просто» в Коростені, цього дня не зміг узяти участь у концерті через простуду.

І все ж, гадається, ті житомиряни, які прийшли на благодійний концерт, анітрішки не пошкодували. А ті з них, котрі вкинули.у волонтерську скриньку якусь купюру, ще й відчували, що сьогодні зробили добру справу, і тому в них на душі, навіть у цей прохолодний вечір, стало тепліше.

Джерело: Інформаційний портал «Ваші Інтереси». Дивіться фотогалерею за посиланням