1 листопада – Kiev Vegan Day 31 Жовтня 2013 16:34

1 листопада цього року в місті Києві відбудуться масштабні заходи по відзначенню Міжнародного дня вегана (людини, що повністю виключає з раціону та вжитку продукти тваринного походження). Одна з центральних подій святкування відбудеться у вільному просторі «Циферблат» на вул. Володимирській, 49А. Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова проводитиме пізнавально-розважальних захід про Vegan Society для всіх бажаючих.

Особливими відвідувачами кулінарного майстер-класу з захоплюючими активностями будуть вихованці дитячих будинків Київської області, саме для них команда фонду організовує феєричне свято. Крім того, всі відвідувачі вільного простору матимуть нагоду відкрити для себе переваги відмови від використання життя тварин для задоволення власних потреб.

Проте не лише смачна кухня та цікава інформація приверне увагу гостей свята. Серед присутніх дітей будуть розіграні спеціальні тематичні подарунки, які допоможуть маленьким кулінарам робити перші самостійні кроки на кухні.

Завітайте на перше пізнавально-розважальне святкування Міжнародного дня вегана в столиці України та відкрийте для себе новий рівень здорового життя. Вхід вільний.

Інформація надана Фондом Костянтина Кондакова