2 листопада – зустріч кандидатів на участь у програмі «Стипендіат» благодійного фонду «Приятелі дітей» 1 Листопада 2013 12:16

2 листопада 2013 року о 16:00 в приміщенні ДП Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбудеться зустріч кандидатів на участь у програмі «Стипендіат» благодійного фонду «Приятелі дітей» зі спонсорами програми.

Благодійний фонд «Приятелі дітей» протягом багатьох років працює зі студентами-сиротами за різними напрямками. Основною метою таких проектів є інтеграція випускників шкіл-інтернатів до нових для них умов життя після закінчення шкіл-інтернатів та їх підтримка протягом перших декількох років після вступу до середніх та вищих навчальних закладів.

Програма «Стипендіат» користується довірою серед сиріт, тому кожного навчального року до фонду надходить велика кількість заявок про зарахування студентів, випускників інтернатів, на освітню програму.

На сьогодні програмою «Стипендіат» охоплені 82 студенти-сироти, які отримують спонсорську допомогу та знаходяться під соціальним супроводом фонду. В той же час 60 студентів подали заявки та залишаються кандидатами на участь у програмі, а фонд шукає для них особистих спонсорів.

Довідка: з 1998 року – початку проекту «Стипендіат» більше 600 студентів-сиріт були залучені до участі цьому проекті.

2 листопада 2013 року у прес-центрі ДП Національний центр ділового та культурно співробітництва «Український дім» відбудеться зустріч 35 кандидатів на участь у програмі з потенційними спонсорами. Зустріч відбувається в рамках чергової дводенної зустрічі студентів-стипендіатів та кандидатів на участь у програмі «Стипендіат» з працівниками фонду та тренерами з різних питань, яку традиційно проводить благодійний фонд «Приятелі дітей» за програмою «Стипендіат».

До участі у зустрічі 2 листопада 2013 року запрошуються всі, хто готовий долучитись до благодійної справи – допомогти тим, кому сьогодні важче, ніж іншим.

Зустріч відбувається за підтримки ДП Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім» 2 листопада 2013 року о 16:00 у прес-центрі Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» за адресою вул. Хрещатик, 2.

Реєстрація участі обов’язкова за телефонами в Києві: 4548761, 4548524. Контактні особи: Марина Криса (050 3109730), Дмитро Самарський (098 8130111).