В Україні працює соціальна мережа благодійності 1 Липня 2011 14:19

Вже понад рік в Україні працює інноваційний проект «Планета взаємодопомоги». Його родзинкою є соціальна мережа http://planetofsupport.org, яка дозволяє перетворити взаємодопомогу та благодійність на нормальне і повсякденне явище для громадян України, робить її ефективнішою, актуальнішою, цікавішою, кориснішою і прозорішою.

Кожна організація або окрема людина має майданчик для вирішення важливих соціальних проблем, можливість отримати фінансову, волонтерську допомогу, пораду фахівців, обговорити хвилюючі теми, протягнути руку допомоги, стежити за надходженням та використанням благодійних внесків, а також поділиться цікавими ідеями та порадами.

Місія «Планети взаємодопомоги» – розвиток інфраструктури взаємодопомоги в Україні.

«Планета взаємодопомоги» прагне змінити нав’язане українцям прислів’я «Моя хата скраю» на справді українське – «Роби добро, щоб добро приносило врожай» та повернути довіру громадян до благодійних ініціатив.

Ключові переваги сайту дають можливість:

  • будь-кому опублікувати благодійну чи соціальну ініціативу, прохання чи ідею (фото, відео);
  • отримати фінансову підтримку, пораду, залучити волонтерів, донорів, та інше;
  • прослідкувати надходження та витрати кожної пожертвуваної гривні;
  • обговорити кожен проект, доопрацювати та оптимізувати витрати на його реалізацію;
  • отримати консультацію фахівців соціальної сфери, юристів, психологів;
  • самоорганізовуватися для вирішення своїх територіальних проблем, наприклад: прибирання території, озеленення, волонтерські рухи і т.д.;
  • усі важливі рішення приймати загальним голосуванням користувачів.

«Планета взаємодопомоги» працює в усіх напрямках допомоги: різноманітна допомога дітям, підліткам та молоді, літнім людям, сім’ям, інвалідам, залежним, захист тварин, проблеми екології, ВІЛ/СНІДу, відновлення і збереження пам’яток архітектури та культури, будівництво соціально важливих об’єктів тощо.

Цей проект покликаний кардинально змінити мораль та ставлення суспільства до взаємодопомоги і благодійності та надати можливість вирішувати справді актуальні проблеми.

Іншими словами – створено зручний і прозорий майданчик для можливості звичайній людині достукаються до когось і отримати допомогу, а компаніям і меценатам – отримати за благу справу приємні відгуки тисяч користувачів і додатковий PR.

Реєструйтеся на сайті http://planetofsupport.org – Вам слово!

Чим більше там буде користувачів, тим істотніше ми зможемо, згуртувавшись, допомогти один одному вирішити актуальні соціальні проблеми.

Планета взаємодопомоги відкрита до партнерства та співпраці!

Контакти:

03055, м. Київ, провулок Тбіліський, 10
тел./факс: (044) 489-20-79

83001, м. Донецьк, вул. Артема, 87, офіс 512, 513
тел./факс: (062) 305-02-61

ел. пошта: [email protected]
сайт: http://planetofsupport.org/