14 травня у Чернігові відбудеться благодійний концерт 6 Травня 2014 11:57

14 травня у Чернігові відбудеться благодійний концерт

Кожного року (третя неділя травня) вся світова спільнота привертає увагу до Дня вшанування пам’яті людей, які померли від СНІДу. В Чернігові вже стало доброю традицією проведення благодійних концертів в рамках щорічної акції «В ім’я життя».

Ці заходи направлені на профілактику розповсюдження ВІЛ, формування толерантного ставлення до людей, яких торкнулась епідемія ВІЛ та на збір благодійних коштів для закупівлі життєво необхідних медичних препаратів для ВІЛ – позитивних дорослих та дітей. Цього року Чернігівське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська Мережа людей, які живуть з ВІЛ» спільно з Чернігівським філармонійним центром фестивалів та концертних програм проводить благодійний концерт «В ім’я життя», за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА.

В концертній програмі беруть участь академічний ансамбль пісні і танцю «Сіверські клейноди», фольклорно-джазовий ансамбль «Che Voice», вокальний ансамбль «Ренесанс», хор хлопчиків академічного камерного хору ім. Д. Бортнянського, театр-шоу «Диво», лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, Сергій Сулімовський. Концерт відбудеться 14 травня (середа) о 17 та 19 годині.

Квитки вже можна придбати у касі філармонійного центру за адресою вул. Проспект Миру, 15. Довідки за телефонами: 675-893/ 676-819 Вартість квитка: 15 гривень. Пам’ятаємо про тих, кого вже немає з нами та піклуємось про тих, хто поруч.
Долучайся до благодійності, адже робити добро дуже просто!

Джерело: Чернiгiвщина: події і коментарі