19 червня – презентація «Зеленої книги української благодійності – 2013» 16 Червня 2014 17:44

19 червня – презентація «Зеленої книги української благодійності – 2013»

19 червня 2014 року о 12:00 у приміщенні інформаційної агенції «RegioNews» (м. Київ, вул. Хрещатик 10б, 3 поверх) відбудеться презентація «Зеленої книги української благодійності – 2013».

У заході візьмуть участь:

  • Олександр Максимчук, президент Асоціації благодійників України;
  • Лариса Мудрак, заступник голови Національної ради з питань телебачення та радіомовлення;
  • Анжеліка Рудницька, член Наглядової ради Асоціації благодійників України.

Упорядкування «Зеленої книги української благодійності» є вже традиційним проектом Асоціації благодійників України. Виданная підготовлено на базі національного експертного опитування «Благодійність в Україні – 2013», проведеного Асоціацією благодійників спільно з ІАЦ «Громадський простір» у травні-червні 2014 року. В опитуванні взяли участь 45 експертів у сферах благодійності, волонтерства, корпоративної соціальної відповідальності, громадські діячі, журналісти, науковці.

По закінченні презентації лідерам національного експертного опитування «Благодійність в Україні – 2013» у семи номінаціях будуть вручені відповідні свідоцтва.

Докладніша інформація та акредитація ЗМІ за телефоном: (050) 201-63-61, або e-mail: [email protected]. Контактна особа – Катерина Зоркіна.

Зелена книга (англ. Green Paper) – документ, що містить аналіз (моніторинг) сьогоднішнього стану у визначеній суспільній сфері і має на меті розпочати процес громадського обговорення із обумовленої тематики. Як правило, результатом таких консультацій згодом стає публікація офіційної Білої книги, у якій результати суспільної дискусії узагальнені у формі практичних рекомендацій та пропозицій.