«Активізація громадської ініціативи – одне з найсерйозніших завдань для нашого українського суспільства» – Марина Ставнійчук 12 Липня 2011 11:11

Якщо мета держави – серйозна модернізація в країні, йому не обійтися без серйозного ґрунтовного діалогу з громадянським суспільством, без допомоги громадських організацій у прийнятті тих чи інших суспільно важливих рішень, а потім і їх реалізації в інформаційному забезпеченні. Про це заявила радник президента України Марина Ставнійчук, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

«Думається, що сьогодні активізація громадської ініціативи є одним з найсерйозніших завдань для нашого українського суспільства», – заявила Ставнійчук, яку для ЛІГАБізнесІнформ цитує прес-служба Українського незалежного центра політичних досліджень.

На її думку, надзвичайно важливими наразі є законопроекти «Про громадські організації» та «Про благодійність і благодійні організації».

«Надалі це будуть надзвичайно важливі серйозні закони, які будуть стимулювати на державному рівні розвиток громадянського суспільства», – переконана вона.