Благодійна акція «Повернись живим…» 11 Липня 2014 14:49

Благодійна акція «Повернись живим...»

11-13 липня 2014 року, Львів, Національний український академічний драматичний театр імені Марії Заньковецької (вул. Лесі Українки, 1). Усі зібрані кошти будуть передані на потреби 80-ї та 95-ї аеромобільних бригад.

Сьогодні настав час, коли кожний з нас має зробити свій вибір, коли ніхто не має залишатись байдужим. Час змін та творення нового, коли всі мають стати, як один. Щоб відродити нашу країну, нам слід починати з найменшого, але найважливішого – із себе. Адже важливі є не пусті слова, а вчинки, які кожний з нас здатний зробити. Ми звертаємося до Вас, як до своїх однодумців, братів та сестер, як до найближчих друзів, які можуть прийти на допомогу у найскрутнішу мить. Друзів, які зможуть не тільки щиро поспівчувати, але й щиро зрадіти за свого ближнього. Ми розраховуємо на допомогу та розуміння кожного з Вас.

11, 12 та 13 липня 2014 р. проходитиме мистецький проект «Повернись живим…», який має на меті збір коштів для військових, які захищають нашу Батьківщину на східних кордонах. Цей проект натхнений дуже сміливими та неординарними людьми, які протягом останніх кількох місяців збирають кошти для 80-ї та 95-ї аеромобільних бригад, які знаходяться в гарячих точках нашої держави. Міжнародний благодійний фонд «Україно я за тебе!» та ініціативна група «Повернись живим…» на чолі з Віталієм Дейнегою дбають про наших військових, постачаючи їм все необхідне і для захисту, і для ведення бойових дій. Команда справді зібралась фантастична, усі працюють, як мурашки, не жаліючи ані сил, ані свого вільного часу. Для нас стало великою честю приєднатися до ініціативної групи. Саме тому виникла ідея долучення до збору коштів митців.

Джерело: Афіша Львів