Кияни збирають до школи дітей з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах 8 Серпня 2014 15:41

Кияни збирають до школи дітей з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах

Міжнародний благодійний фонд «Життя з надлишком» оголошує про старт благодійної акції «Збери дитину до школи». Мета акції – зібрати якомога більше канцтоварів до 1 вересня для дітей, які виховуються в сім’ях, що опинилися у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, для багатодітних і малозабезпечених родин, а також для дітей, які були переселені із зони АТО.

Для того, щоб взяти участь в благодійній акції, не обов’язково скуповувати гору шкільного приладдя в супермаркетах. Допомогти можна навіть тими шкільними речами, які залишилися у вас дома після ваших школярів, або ж якими ви вже не користуєтесь: зошити, ручки (сині та кольорові), альбоми для малювання, олівці (прості та кольорові), фломастери, фарби, пензлі, пластилін та ін. Також приймається шкільна форма, взуття та шкільні ранці у нормальному вигляді.

Всі канцтовари ви можете завезти в офіс благодійного фонду за адресою: м. Київ, вул. Воровського 51 оф. 48. Якщо у вас немає можливості завезти самостійно – зателефонуйте, будь ласка, за телефонами фонду: (044) 486-20-53, (050) 387-43-40.

Відвозити канцтовари дітям команда фонду планує на початку вересня. Приєднатися до наших поїздок в дитячі будинки Київської області та провідати сім’ї СЖО може кожен.

о завершенню благодійної акції звіт щодо збору та розповсюдження канцтоварів буде оприлюднений на офіційному сайті фонду: www.keeplife.org.

Інформація надана МБФ «Життя з надлишком»