На благодійному марафоні в Полтаві збирають кошти на тепловізор (ФОТО, ВІДЕО) 9 Серпня 2014 10:48

На благодійному марафоні в Полтаві збирають кошти на тепловізор (ФОТО, ВІДЕО)

Благодійний марафон – збір коштів стартував 8 серпня в Полтаві.  Гасло заходу: «Україна починається з тебе!», адже основна мета акції – зібрати кошти   для  підтримки  бійців в зоні АТО.

Як розповіла «Новинам Полтавщини» Наталія Май, до участі в ньому запросили всіх людей доброї волі, які не байдужі до долі України. На сцені перед Полтавським  академічним  обласним  українським музично-драматичним  театром ім. М.В. Гоголя виступають кращі артисти Полтавщини.

«Сюди з’їхалися кращі колективи та виконавці з усієї області. Жоден нам не відмовив. За зібрані кошти плануємо купити тепловізор для бійців в зоні АТО», – сказала Наталія Май.

Марафон в Полтаві проводять вперше, до цього артисти з концертами були на сході України. крім концертної програми, всі охочі можуть написати листи підтртмки  українським солдатам в зоні АТО. Наразі на Театральній площі зібралося не багато людей, організатори очікують більше відвідувачів під вечір. Триватиме марафон два дні. По його завершенню відбудеться відкритий підрахунок коштів.

Організаторами  виступили: УПЦ Київського патріархату Полтавська єпархія,  Полтавський Батальйон Небайдужих, Полтавська обласна організація «Спілка пасічників», ОДТРК «Лтава», Творчий центр Наталії Май.

Нагадаємо, у Полтаві сьогодні розпочався медовий ярмарок, який триватиме три дні.

Джерело: Новини Полтавщини