Фонд «Благомай» продовжує програму «Повний портфель» 27 Серпня 2014 18:35

Фонд «Благомай» продовжує програму «Повний портфель»

З 7 серпня по 20 жовтня 2014 року Благодійний фонд «Благомай» проводить збір коштів і канцелярських приладь для вихованців 17 дитячих будинків у Київській, Чернігівській та Житомирській областях та 7 центрів дітей-переселенців у Київській обл.

За попередніми підрахунками батьків, чиї діти підуть у школу цього року, для того, щоб придбати в магазинах і торговельних установах Києва все необхідне для навчання в школі, знадобиться сума в розмірі 1 436,10 грн. на канцелярські приладдя для 1 дитини. Загалом на даний момент у дитячих будинках і центрах для переселенців перебуває 483 дитини. Також планується закупити шкільну форму для дітей: хлопчики – 1 290 грн., дівчата – 940 грн.

Благодійний фонд «Благомай» закликає батьків і небайдужих громадян, купуючи що-небудь зі шкільного інвентарю або канцелярських приладь, придбати що-небудь і для того, для кого ці предмети стануть справжнім подарунком. Пункт прийому нових канцелярських приладь знаходиться в офісі фонду (м. Київ, вул. Артема 37-41, оф. 410).

Окрім збору речей, можна також зробити добровільну пожертву на банківський рахунок фонду, і його співробітники самостійно за оптовими цінами закуплять необхідну шкільну канцелярію, а також оплатять доставку канцелярії в дитячі будинки.

Необхідний список канцелярських приладь на одну дитину в дитячому будинку або центрі для дітей-переселенців з розрахунку на 6 місяців (усього підопічних учнів у школі на даний період у дитячих будинках 370 дитинок у центрах дітей-переселенців 113 дитинок) – за посиланням.

Інформація надана БФ «Благомай»