5 жовтня у Києві – благодійне свято Четвертий День собак «Щаслива лапа» 2 Жовтня 2014 11:52

5 жовтня у Києві – благодійне свято Четвертий День собак «Щаслива лапа»

Благодійний фонд «Щаслива лапа» повідомляє, що осінній День собак «Щаслива лапа» відбудеться 5 жовтня, в неділю, в ТРЦ Dream Town 1 на території фудкорту.

«Ми довго готувалися до цього свята, тому програма заходу приємно вразить вас та подарує безліч позитивних емоцій, – кажуть організатори. – Ми підготували справжнє свято не тільки для малечі, на забавляння якої ми виділили цілу кімнату із безліччю міні-ігор та живими цуценятами, але й для дорослих. Тож нудьгувати не доведеться нікому».

У програмі свята – майстер-класи із скрапбукінгу, на якому вас навчать красиво оформлювати сімейні фотоальбоми, аквагриму, розпису хною, ліпки з солоного тіста, малювання крупами, нанесення глазурі на пряники, декорування браслетів та листівок.

Крім цього, протягом всього заходу діятиме ярмарок хендмейду та сувенірної продукції, а виручені кошти підуть на їжу та ліки собакам у притулках, що ними опікується фонд «Щаслива лапа».

Усі майстер-класи та інтерактиви абсолютно безкоштовні, так само, як і вхід на захід. Також усі відвідувачі матимуть змогу влаштувати свято для собак у притулках, принісши на захід іграшки, аксесуари та корм, які будуть зібрані й передані підопічним фонду.

За інформацією БФ «Щаслива лапа»