Українці ознайомляться з досвідом волонтерського руху в Європі 19 Серпня 2011 13:13

13-20 серпня відбувається чергова поїздка української делегації до Європи з метою вивчення досвіду волонтерського руху в країнах Європи – Польщі, Німеччині, Чехії, Австрії, Угорщині. Як повідомляє Урядовий портал, до складу української делегації входять представники управлінь у справах сім’ї, молоді та спорту, освіти і науки, культури облдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування, молодіжних і дитячих громадських організацій, засобів масової інформації, учні, студенти навчальних закладів тощо.

Мета поїздки – впровадження міжнародних молодіжних програм, розвиток волонтерського руху, ознайомлення з культурною спадщиною зазначених країн.

У ході поїздки заплановані зустрічі з представниками європейських громадських і благодійних організацій, а також з керівництвом Асоціації українських громадських організацій у Чехії.

Поїздку організовано Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» за підтримки Державної служби молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров’я України та Генеральних Консульств Республіки Польща в Україні.