У Луцьку буде День благодійності 15 Травня 2015 16:14

У Луцьку буде День благодійності

У Луцьку пройде День благодійності, під час якого влаштують «швидкі побачення» для студентів і благодійний концерт «З любов’ю».

Захід запланували на четвер, 21 травня, у Центрі дозвілля Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки, повідомили в благодійному фонді «СТОПРАК».

Так, організатори запрошують студентів взяти участь у «Швидких побаченнях по-студентськи» – для цього необхідно попередньо зареєструватися і сплатити благодійний внесок від 30 гривень.

Нагадуємо, що «швидкі побачення» («спіддейтинг») – це чудова можливість за короткий проміжок часу познайомитися із багатьма представниками протилежної статі, знайти друзів або навіть другу половинку.

Благодійні вечори «Швидкі побачення у Луцьку» відбулися вже двічі. Під час акцій було зібрано більш ніж 2 тисячі гривень, які пішли на лікування маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення Волинської обласної клінічної лікарні.

Також усіх, хто хоче допомогти хворим на рак діткам, організатори запрошують прийти на благодійний концерт «З любов’ю», студентська спільнота покаже свої мистецькі таланти. Концерт відбудеться 21 травня о 16:30 у Центрі культури та дозвілля СНУ ім. Лесі Українки («юридичний корпус», вул. Винниченка, 30). Вартість входу – від 5 гривень.

Зібрані у День благодійності кошти організатори передадуть Благодійному Фонду «СТОПРАК», який вже кілька років допомагає онкохворим діткам Волині.

Ініціаторами Дня благодійності стали організатори благодійних вечорів «Швидкі побачення у Луцьку» Віктор Марчак та Ірина Баран, а також студентські ради економічного та юридичного факультетів Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки.

«Ми віримо у те, що Луцьк не без добрих людей. Тому пропонуємо поєднати приємне з корисним: прийти на концерт і тим самим долучитися до порятунку хворих діток», – розповів співорганізатор Дня благодійності Віктор Марчак.

Джерело: Волинське Агентство Розслідувань