У Полтаві відбудеться благодійний фестиваль бальних танців 20 Травня 2015 12:05

У Полтаві відбудеться благодійний фестиваль бальних танців

У Полтаві у виставковому залі міського будинку культури (пл. Незалежності, 5) відбудеться V ювілейний всеукраїнський фестиваль «Полтавський вальс – 2015», який організовує клуб спортивно-бального танцю «Авіа Денс».

У рамках фестивалю незалежне суддівство з Молдови, Польщі та України, великий танцювальний майданчик, професійний фотограф, візажист та перукар. Для учасників турніру багато подарунків, а також призовий фонд для категорій Молодь 2+Дорослі (St, Lat).

Учасники турніру не тільки будуть змагатися у мистецтві бальних танців, але й зможуть долучитися до благодійної справи. Усі гості турніру будуть мати можливість допомогти дітям з онкологічними захворюваннями не виходячи із приміщення: внески можна зробити в залі, у благодійні скриньки або придбавши сувенірну продукцію. Благодійну подію влаштовує Всеукраїнський благодійний фонд допомоги та розвитку «Help Group».

На усіх шанувальників бальних танців чекають 23 травня о 9:00 та 24 травня об 11:00 у виставковому залі міського будинку культури. Замовлення квитків за телефоном (066) 68-55-661 (Світлана).

Джерело: 0532.ua