Зірки спорту збиратимуть кошти для дітей із зони АТО 5 Червня 2015 16:53

Зірки спорту збиратимуть кошти для дітей із зони АТО

5 червня в Києві у розважальному комплексі «D’lux» відбудеться благодійна вечірка «Зірки спорту за пультом-2». До участі запрошено відомих спортсменів України, які вперше стануть за dj-пульт задля втілення дитячих мрій.

Усі кошти збираються для дитячого будинку сімейного типу «Дім Добра» та майбутнього Поселення добра, що знаходиться у Черкаській області. У Домі добра проживатимуть 25 дітей, переселених із зони АТО, вже найближчим часом, а в Поселенні добра буде кілька таких будинків.

Організатори заходу «Зірки спорту за пультом-2» – Ротарі клуб «Київ-Софія» та Національний олімпійський комітет України. Серед зірок спорту, які візьмуть участь у заході, – важкоатлет Олексій Торохтій та майстер спорту з вільної боротьби, олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені, біатлоністки, олімпійські чемпіони Валентина Семеренко, Юлія Джима та Олена Підгрушна. Тож гості події, серед яких дипломати, бізнесмени та відомі люди країни, дізнаються, як зірки працюють за пультом, а не лише у великому спорті.

Дитячій будинок сімейного типу «Дім Добра» спільно з громадянською організацією «Миротворець» створила багатодітна мама Тетяна Горозія. Ціна її натхнення була занадто висока: після важкої автокатастрофи жінка вирішила допомагати тим, хто цього гостро потребує. Мама Тетяни також буде присутня на вечорі.

Ведучі події – колишній штовхач ядра та брат найвідомішого богатиря Роман Вірастюк, а також легкоатлетка і телеведуча Олена Говорова. Для додаткового збору коштів для проекту «Дім добра» та Поселення Добра вони проведуть аукціон. Роман Вірастюк заспіває, а також на вечорі виступить багатоголосий київський колектив «Voc_OUT» та співачка з Донецька Катерина Низькопоклонна. Звуками саксофону, скрипки та гітари гостей на вході зустрічатиме джазовий гурт «CafeNoir».

Вперше вечірка «Зірки спорту за пультом» відбулась у березні 2011 року. Зібрані кошти були спрямовані на медичне обладнання однієї з сільських лікарень Київської області. 

Запрошується усі бажаючі. Початок о 19:00. Вартість вхідного квитка – 200 грн., для студентів – 100 грн. Резерв столів – 400 грн./особа. З приводу придбання квитків або резерву столів звертайтесь за телефоном: (068) 735-15-14.

За інформацією організаторів