Джекотерапія: Джонні Депп в образі славнозвісного капітана завітав до маленьких пацієнтів однієї з австралійських лікарень 9 Липня 2015 13:22

Джекотерапія: Джонні Депп в образі славнозвісного капітана завітав до маленьких пацієнтів однієї з австралійських лікарень

8 липня відомий голлівудський актор Джонні Депп відвідав пацієнтів дитячої лікарні в австралійському місті Брісбен в образі капітана Джека Горобця.

52-річний актор і філантроп тримав свій візит у секреті – ні пацієнти, ні співробітники установи, яка має назву Lady Cilento Children’s Hospital, ні про що не здогадувалися, допоки біля лікарні не приземлився вертоліт.

Один з пацієнтів, якому пощастило зустрітися із Деппом, став семирічний Макс Беннет, який страждає від рідкісного неврологічного розладу, відомого як поперечний мієліт, через який хлопчик був у комі підключений до апаратів штучного життєзабезпечення ще декілька тижнів тому. Хлопець обідав разом із матір’ю Рейчел, коли їм повідомили, що нагорі – сам Джек Горобець.

«Він переходив з палати в палату, навідуючи усіх дітей, які не можуть піднятися з ліжка, – розповідає Рейчел Беннет. – Ми зустрілися з ним в ігровій кімнаті, і він добре поспілкувався з Максом».

Джонні Депп знайшов час для спілкування з кожною дитиною у лікарні, завітав в усі палати, погрався з усіма, хто був на ногах. При цьому, за словами очевидців, неодмінною умовою візиту до лікарні актор виставив відсутність «коридору слави» та великої кількості дорослих.

Джонні Депп перебуває в Австралії на зйомках чергової частини франшизи «Пірати Карибського моря». Образ капітана Джека Горобця, який майстерно втілив актор, є одним з найулюбленіших серед дітлахів з усього світу.

Актор вже не вперше відвідує хворих дітей в образі Джека Горобця. За його словами, у різні поїздки він бере з собою костюм цього персонажа та влаштовує імпровізовані візити до дитячих установ.

За матеріалами: 9 news