У Чернівцях пройшов благодійний захід на підтримку воїнів АТО 17 Серпня 2015 17:56

У Чернівцях пройшов благодійний захід на підтримку воїнів АТО

16 серпня в Чернівцях у парку імені Т. Шевченка відбувся благодійний концерт на підтримку бійців АТО. Організаторами його виступили волонтерське об’єднання «Буковина – українському війську», Art Musiс Promogroup і продюсерський центр «НАШЕ».

«Під супровід патріотичних українських пісень у виконанні буковинських співаків та при читанні поетичних творів волонтери організували ярмарку, на якій продавали національні сувеніри. А це українські віночки, обереги, ткані вироби, прикраси… Особливу увагу привертали синьо-жовті прапорці, підписані нашими бійцями на передовій з їхніми телефонами, адже кожен, хто їх придбав, духовно поєднався з кимось із наших захисників: може зателефонувати, підтримати, подякувати за їхній щоденний подвиг.

Під час заходу розповсюджувалися акційні квиточки та була проведена лотерея – переможці отримали призи від рекламного агентства «VIVA», «Вінт поліграф» та компанії «Avon». Дехто просто підходив та жертвував кошти у волонтерську скриньку. У підсумку волонтери зібрали 5075 грн. Всі кошти підуть на потреби наших бійців. Дякуємо за небайдужість! Разом ми – сила!» – написала на своїй сторінці в Фейсбук волонтер Алла Мустеца.

Джерело: 0372.ua