Фонд «Україна 3000» і компанія «Сенте-Лаб» передали лабораторні комплектуючі Інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова 8 Вересня 2015 15:49

Фонд «Україна 3000» і компанія «Сенте-Лаб» передали лабораторні комплектуючі Інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова

Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» та його партнери продовжують допомагати Національному інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова. 8 вересня 2015 року за посередництва Фонду інститут отримав комплект лабораторних комплектуючих від компанії «Сенте-Лаб».

Урочиста передача матеріалів для забезпечення роботи лабораторій відбулася у присутності лікарського колективу Інституту. У ній взяли участь директор медичних програм Фонду «Україна 3000» Віра Павлюк і керівники компанії «Сенте-Лаб» – її засновник Володимир Казаров та виконавчий директор Людмила Юдіна.

Інституту серцево-судинної хірургії було передано комплект необхідного у щоденній роботі лабораторного посуду, який включає в себе предмети як одноразового, так і багаторазового використання. Це обладнання здатне забезпечити забір аналізів у 200 пацієнтів, його загальна вартість – близько 3 тисяч гривень. Воно буде поставлене у клінічну та біохімічну лабораторії інституту.

Ця подія – перша у рамках спільного проекту Фонду «Україна 3000» та компанії «Сенте-Лаб» із забезпечення необхідними лабораторними комплектуючими медичних закладів України.

Протягом останніх десяти років компанія «Сенте-Лаб» є найбільшим імпортером лабораторних комплектуючих в Україні. Її мета – допомогти лабораторіям у досягненні точних і відновлювальних результатів у роботі, а також підвищити комфорт і безпеку лаборантів. Сьогодні асортимент продукції, що її постачає компанія, налічує 3000 найменувань. Її клієнти – науково-дослідні інститути, університети, навчальні центри, молекулярно-біологічні, генетичні, біохімічні, мікробіологічні лабораторії, різноманітні медичні заклади, репродуктивні центри, діагностичні лабораторії, а також біотехнологічні, фармацевтичні та харчові компанії.

Джерело: МБФ «Україна 3000»