Благодійний ярмарок «Мистецтво та книга за життя» проведуть у Володимирі-Волинському 9 Вересня 2015 12:43

Благодійний ярмарок «Мистецтво та книга за життя» проведуть у Володимирі-Волинському

«Мистецтво та книга за життя» – це благодійний волонтерський проект, спрямований на допомогу волинським бійцям в зоні АТО.

Організацією благодійного ярмарку «Мистецтво та книга за життя» займаються волонтери громадської організації «Об’єднання «Активіст», які розуміють цінність людського життя, а також роль читання і мистецтва. «На полицях імпровізованої вуличної крамнички можна буде придбати книги різних жанрів, полотна володимир-волинських художників, сувеніри з національною символікою», – пишуть у групі «Типовий Володимир».

Благодійні ярмарки пройдуть 12-13 вересня з 10:00 до 16:00 на Площі Героїв міста. Виручені кошти організатори передадуть на потреби наших захисників.

Жителів Володимира-Волинського та району закликають не лише відгукнуться на пропозицію придбати книгу, и й приносити для проведення благодійної акції літературу із власної бібліотеки. Книги можна приносити за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська, 10, офіс «Об’єднання «Активіст», 3 поверх, телефони (097) 720-56-12, (093) 591-48-46.

Джерело: «Буг»