В УКУ стартувала перша в Україні магістерська програма «Управління неприбутковими організаціями» 3 Листопада 2015 20:38

В УКУ стартувала перша в Україні магістерська програма «Управління неприбутковими організаціями»

В Українському Католицькому Університеті 2 листопада стартувала перша в Україні магістерська програма «Управління неприбутковими організаціями».

Метою програми є формування лідерів і кваліфікованих менеджерів для неприбуткового сектору України, керуючись міжнародними стандартами управління та етики. Програма розрахована на 1,5 роки. Серед викладачів програми – Ярослав Юрчишин, Вікторія Бриндза, Євген Глібовицький, Олександр Вінніков, Ірина Ключковська, Олександра Бакланова.

«Управління сьогодні – це управління в час стрімких змін. Бути біля штурвалу в цей період – це вести корабель під час бурі та шторму. Для цього потрібно мати великий досвід та глибокі знання в навігації. В цьому процесі важливим є вміння слухати навколишній світ та передбачати зміни. Наша програма допоможе вдосконалити вміння слухати, аналізувати та приймати рішення», – говорить Наталія Бордун, керівник Інституту лідерства та управління УКУ.

Учасниками програми стали 29 представників громадського сектору, які представляють 23 організації з 16 міст України. Це керівники та топ-менеджери громадських та благодійних організацій, активісти, представники ЗМІ. Серед слухачів програми – директор з розвитку та комунікацій Асоціації благодійників України Катерина Соболева-Зоркіна.

Програма «Управління неприбутковими організаціями» реалізується Інститутом лідерства та управління УКУ вже 6 років поспіль і цього року вперше на Магістерському рівні.

За інформацією Дивись.info