Триває збір заявок від благодійних організацій на участь у благодійному марафоні Wizz Air Kyiv City Marathon 2016 4 Серпня 2016 15:06

Триває збір заявок від благодійних організацій на участь у благодійному марафоні Wizz Air Kyiv City Marathon 2016

Триває прийом заявок від благодійних фондів на участь у благодійному марафоні Wizz Air Kyiv City Marathon 2016. Захід організовано громадською організацією Run Ukraine за підтримки Української біржі благодійності.

Благодійний марафон вже став традиційною складовою спортивних подій, організованих Run Ukraine. Фонди – учасники Благодійного марафону залучають друзів-фандрайзерів (як правило, відомих медійних персон), які бігтимуть одну з дистанцій марафону, а під час підготовчого періоду проводять «забіг» у соціальних мережах з метою збору коштів на визначені доброчинні програми і проекти. Благодійний марафон триває до дня забігу, після чого організатори підбивають підсумки та оголошують загальну суму зібраних коштів та результат особистого змагання – хто з фандрайзерів зміг залучити найбільше грошей на підтримку свого проекту.

Збір заявок від благодійних фондів триває до 8 серпня 2016 року. Після цього комісія, до складу якої входять представники Української біржі благодійності та Run Ukraine, визначають остаточний перелік фондів – учасників проекту. Як правило, проекті беруть участь 7-10 благодійних організацій.

Учасник благодійного марафону має бути акредитованим Оператором допомоги Української біржі благодійності або бути готовим пройти експрес-акредитацію (це дозволяє розмістити проект для збору коштів одноразово, лише під даний захід). Фонд має бути зареєстрованим як юридична особа не менше, ніж 1,5-2 роки.

Благодійний марафон у рамках Wizz Air Kyiv City Marathon проходить вже учетверте. Минулого року у марафоні взяли участь 7 благодійних фондів, які загалом залучили 1 100 036 гривень. Ця подія була відзначена у Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2015» у номінації «Благодійна акція року», посівши 2 місце з 135 претендентів.

Докладніша інформація, формуляр для експрес акредитації, інструкція до підготовки проектної заявки та інструкція з підготовки звіту знаходяться за посиланням http://kyivmarathon.org/news/prodovzhennya-prijomu-zayavok-blagodijnih-fondiv-na-fandrajzing-marafon-wizz-air-kyiv-city-marathon-2016.

Координатор проекту – Анна Гордійчук, тел.: (097) 484-45-16, електронна адреса [email protected].

За інформацією Run Ukraine