Закінчується "Велика мандрівка Святого Миколая" 19 Грудня 2018 16:02

Закінчується"Велика мандрівка Святого Миколая"

Сьогодні, 19 грудня закінчується тривала “Велика мандрівка Святого Миколая” для дітей, що проживають в зоні проведення АТО та ООС, яка розпочалась ще 7 грудня 2018 року з першого музичного спектаклю та концерту Палаці Культури ім. Леоніда Бикова в Краматорську.

У цій чудовій подорожі до дітей з прифронтових міст, містечкок і сіл Донецької та Луганської областей долучились члени Наглядової ради Національного конкурсу Благодійна Україна: Сергій Фоменко (Фома) та Марія Бурмака, які були відповідно Святим Миколаєм та чарівним Янголом. Святкові виступи для дітей провели казкар Сашко Лірник, співачка Іванка Червінська & «Gypsy Lyre» та гурт “Мандри”.

Наші виконавці та казкарі прагнули показати дітям величність українського свята, згадуючи про традиції зимових свят, співаючи українських народних пісень, колядок та щедрівок, а ще дітей знайомили з «братами» Миколая по всьому світу – Санта Клаусом, Джеком Фростом, Йолло Пуккі, Корбобо та іншими.

Різдвяна атмосфера, казкові персонажі колядники з українського вертепу, подарунки кожній дитині створили незабутні враження не лише малечі, але й усім дорослим, що допомогали у цій казковій подорожжі та організації. Усі присутні в кожному великому та маленькому містечку дякували організаторам свята, серед них і Президент Асоціації Благодійників України пан Олександр Максимчук та артистам за подаровану дітям можливість поринути в чарівний світ новорічної та різдвяної казки.

Тур музичної новорічно-різдвяної вистави «Велика мандрівка Святого Миколая» пройшов за підтримки Міністерства Інформаційної політики України. Протягом цих днів виступи почули та побачили більше 4 000 дітей з Краматорська, Авдіївки, прифронтового села Золотого, Сіверська, Торецька, Званівки, Курахового, Красногорівки, Мар’їнки, Іллінівки, Олександро-Калинового та Костянтинівки. Завершиться “Велика мандрівка Святого Миколая” 19 грудня у м. Костянтинівці, де відбудеться фінальний концерт для дітей.

21 грудня о 15:30 в залі «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна») відбудеться прес-конференція за підсумками туру музичної новорічно-різдвяної вистави «Велика мандрівка Святого Миколая». Учасники: Артем Біденко – державний секретар Міністерства інформаційної політики України; Сергій Фоменко (Фома) – лідер гурту «Мандри»; Марія Бурмака –  народна артистка України; Іванка Червінська –  співачка.

Детальніше про виступи можна почитати тут:


Галерея (8 фото)

* Для перегляду клікніть на фото