У Львові відбулося музично-театралізоване дійство «Різдвяні Фантазії» 10 Січня 2019 19:14

9 січня у Національному театрі  ім. Марії Заньковецької відбулося унікальне музично-театралізоване дійство «Різдвяні Фантазії».

На концерті пролунали симфонічні композиції у виконанні оркестру під керівництвом заслуженого артиста України Богдана Мочурада. Все музично-театралізоване дійство перемежано фрагментами традиційного вуличного театру – Вертепу, незмінного мистецького атрибуту Різдвяних Свят в Україні.

В цьому музично-театралізованому дійстві глядач почув та побачив виступи відомих українських виконавців – Фому (Сергія Фоменка) з гурту “Мандри”,  відомого львівського композитора та співака Назара Савка, колектив, котрий своїми голосами підкорив Європу – чоловічий вокальний октет «Орфей» та  хореографічно-вокальний ансамбль  львівського мистецького центру  ”Веселі черевички”. Ведучим святкового дійства виступив  один з лідерів популярного гурту “Піккардійська терція”  Славко Нудик.

Співорганізатором заходу виступила Асоціація благодійників України.  Інші організатори, співорганізатори та учасники концерту – партнери та друзі Асоціації благодійників України, які протягом багатьох років займаються благодійною діяльністю та влаштовують благодійні концерти.  Так, в рамках музично-театралізованого дійства «Різдвяні Фантазії» збирали кошти на лікування для хворого хлопчика. До заходу долучився Президент Асоціації благодійників України – Олександр Максимчук. Також на концерті вииступав  Сергій Фоменко з гурту «Мандри», який є й членом Наглядової ради Національного конкурсу «Благодійна Україна».