Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ» виступив генеральним партнером дитячих велогонок 5 Жовтня 2011 13:27

Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ» виступив генеральним партнером дитячих велогонок

З 17 по 25 вересня 2011 року в дев’яти містах України пройшли дитячі велогонки «Дивогонка», в яких взяли участь понад 800 дітей віком від 1 до 15 років, повідомляє Асоціація українських банків. Генеральним партнером заходу виступив Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ».

«Даною акцією ми хочемо не просто пробудити інтерес батьків і дітей до велоспорту, а й прагнемо пропагувати здоровий і активний спосіб життя. Ми запропонували нашим дітям здорову альтернативу комп’ютерним іграм і телепрограмам – все те, що їх захоплює сьогодні, – зазначила керівник проекту «Дивогонки» Зоя Бургонська. – Велосипед – екологічно чистий і головне – доступний вид транспорту. Ми хочемо показати, що простими доступними засобами можна зробити життя цікавим, змістовним і яскравим. Приємно, що нас підтримали в Києві, Боярці, Бучі (Київська обл.), Одесі, Коломиї (Івано-Франківська обл.), Ужгороді, Житомирі, Каневі, Черкасах, інших містах України».

У Києві 115 дітей змагалися у парку Слави. Подолавши дистанцію у відповідності зі своєю віковою категорією на двох-, трьох-, чотирьохколісних велосипедах або на «біговелах» – безпедальних велосипедах, діти могли відновити сили солодощами від Всеукраїнського благодійного фонду «Дитячий світ».

Президент ВБФ «Дитячий світ» Сергій Летенко зазначив: «Дивогонки» несуть у собі величезний позитивний заряд як для дітей, так і для батьків. Це кращий спосіб сімейного відпочинку. Також під час змагань діти навчаються правилам чесної гри: досягати своєї мети власними зусиллями в чесному змаганні, що важливо для формування їх характеру. Крім того, невід’ємною складовою минулої велогонки стала екологічна акція: волонтери очистили майданчики проведення заходу. Висловлюю сподівання, що «Дивогонки» стануть доброю традицією, і з кожним роком і самі учасники, і їх кількість будуть рости».


Галерея (4 фото)

* Для перегляду клікніть на фото