У львівський «ОХМАТДИТ» буде передано обладнання, закуплене на пожертви 18 Жовтня 2011 17:58

20 жовтня у Львівській облдержадміністрації відбудеться підсумкова нарада за результатами акції «Серце до серця», на якій буде передано закуплене обладнання для обласної лікарні «ОХМАТДИТ», повідомляє ЗІК.

У Львівській області за 2010 рік волонтерами зібрано 348 000 грн., що дало можливість Львівській області зайняти 4-те місце по збору коштів в Україні. Про це повідомив заступник начальника управління у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації Андрій Добрянський.

Акцію «Серце до серця» проводили «з метою формування здорового способу життя серед дітей і молоді, розвитку молодіжного волонтерського руху, беручи до уваги лист Мінсім’ямолодьспорту «Щодо проведення 1-15 травня 2011 року 6-ї Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» по допомозі новонародженим дітям з різними вадами, а саме з цукровим діабетом».

Гроші збирали представники різноманітних громадських об’єднань, такі як НСОУ «Пласт» і ГО «СУМ», а також студентська молодь Львівщини, шкільництво Львівської області та інші.