Благодійний фонд «Дитячий світ» підтримав юнацьку спартакіаду 7 Листопада 2011 18:56

Благодійний фонд «Дитячий світ» підтримав юнацьку спартакіаду

У останні дні жовтня у Києві більше 100 дітей і підлітків – членів скаутської організації «Пласт» із Києва та Київської і Луганської областей  змагалися у п»ятьох видах спорту. Головним спонсором заходу виступив Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ».

У спортивних змаганнях взяли участь діти віком від 7 до 16 років. Змагання проходили із футболу, баскетболу, волейболу, гандболу та стрільби. Також учасники мали змогу показати свої знання історії світового та українського спорту під час інтелектуальних змагань. Спортивні ігри пройшли у напруженій та безкомпромісній, проте дружній боротьбі. Причому діти змагалися не лише у різних вікових категоріях, а і за участі різностатевих команд – окремо хлопчачих та дівочих. Безперечно, учасники змагань отримали позитивний заряд енергії і хороший досвід командної боротьби.

Президент ВБФ «Дитячий світ» Сергій Летенко зазначив, що розвиток дитячого та молодіжного спорту є одним із пріоритетів роботи фонду і важливою складовою виховання здорового покоління громадян. Тому «Дитячий світ» радо підтримав цей спортивний захід і бажає його учасникам нових спортивних досягнень.