Успіхи Клубу волонтерів KIDSMADE 11 Листопада 2011 14:13

Успіхи Клубу волонтерів KIDSMADE

На базі Херсонської обласної школи-інтернат ім. Т.Г. Шевченко діє клуб волонтерів KIDSMADE, який був заснований на початку 2010 року Іриною Кучеровою – випускницею Каліфорнійського університету Берклі, яка народилася і виросла на Херсонщині. Постійними членами клубу KIDSMADE є чотири дівчини: Олена, Галина, Ольга та Ірина. Ці життєрадісні дівчата допомагають дітям стати на правильний життєвий шлях. Повідомляє Благодійний Фонд «Устина Мальцева».
 
Засновники школи-інтернат спільно з волонтерами постійно влаштовують для діток цікаві програми, які спрямовані на їх духовний і емоційний зростання. Організованщ різні гуртки та класи за інтересами та розвитку навичок. Наприклад, 25 жовтня Херсонський клуб волонтерів запустив клас перукарської майстерності для дітей-сиріт, 13 жовтня був проведений майстер-клас професійним художником, викладачем Дніпровського будинку піонерів Леонідом Смагін. А недавно діточок порадували походом в кінотеатр «3D Мир», керівництво якого надало сеанс абсолютно безкоштовно і вже домовилося з дирекцією інтернату про довгострокової допомоги і сприяння. Всі ці та ще багато інших акцій стали доступними дітям завдяки допомозі клубу волонтерів.
 
Завдяки майстер-класам з ліплення з полімерної глини, діти змогли заробити на душову кабіну. Вони виготовляли різні вироби: шпильки, підвіски для ключів та мобільних телефонів, магніти на холодильник, сережки, які користувалися попитом на благодійних ярмарках в магазинах, університетах, салонах краси міста. Всього було проведено близько десяти ярмарків!

Члени нещодавно створеного Херсонського клубу волонтерів випустили газету «Шкільний калейдоскоп». Газета складається з чотирьох смуг, тираж якої 2 тис. примірників.

Діти – наше майбутнє. Не даремно так говорять. Батьки стараються і дбають про своє чадо. Але що робити тоді, коли дитина сирота? Тільки сподіватися на допомогу і підтримку оточуючих. А головне, що є ще добрі люди в світі! Клуб волонтерів KIDSMADE – одні з них. Приємно усвідомлювати, що 240 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківських прав знаходяться в надійних руках. Так тримати!


Галерея (1 фото)

* Для перегляду клікніть на фото