Дочка Клінтона буде працювати в програмі «Змінюючи світ на краще» на телеканалі NBC. 15 Листопада 2011 12:51

Челсі Клінтон, єдина дочка колишнього президента США Білла Клінтона та його дружини Хілларі, яка нині займає пост держсекретаря країни, стала спеціальним кореспондентом телеканалу NBC.

Як повідомив, 14 листопада, глава телекомпанії Стів Капус, 31-річна Челсі буде працювати в програмі «Змінюючи світ на краще», яка виходить в ефірі «Вечірніх новин», розповідаючи про людей, які намагаються змінити на краще життя оточуючих.

Капус розповів, що в ході бесіди з Челсі він зрозумів, що «вона не просто хоче стати телезіркою, а їй дійсно було б цікаво працювати в цій програмі».

За даними місцевих ЗМІ, Челсі планує жертвувати зароблені на телеканалі гроші благодійному фонду свого батька, а також лікарні Університету Джорджа Вашингтона.

На телеканалі NBC працює також дочка екс-президента США Джорджа Буша-молодшого Дженна і дочка впливового американського сенатора-республіканця Джона Маккейна, який поступився Бараку Обамі на президентських виборах 2008 року, Меган.

Челсі завжди намагалася уникати уваги преси і відмовлялася давати інтерв’ю під час виборчої кампанії своєї матері в 2008 році. У серпні 2010 року Челсі вийшла заміж за банкіра з Нью-Йорка Марка Мезвінскі. В даний час вона вчиться в докторантурі Оксфордського університету.

ИТАР-ТАСС, Олександра Бекренева