Андрій Іонов став почесним консулом Індонезії в Україні 27 Листопада 2020 12:31

26 листопада 2020 року Андрій Іонов – член Правління ВБО “Асоціація благодійників України”,  багаторічний член Ділової ради Національного конкурсу «Благодійна Україна», львівський бізнесмен, ресторатор, директор громадської організації «Вектор» – став Почесним Консулом Республіки Індонезія в Україні. За участі його екселенції Юдді Кріснанді пану Андрію  було вручено екзекватури.

Про це Андрій Іонов написав у своєму фейсбуці: «Віднині я – Почесний Консул Республіки Індонезія в Україні. Вручення екзекватури за участю Посла Республікі Індонезія в Україні його екселенціі Юдді Кріснанді».

Консульська екзекватура – дозвіл держави перебування на виконання консульських функцій даною особою в даному консульському окрузі.

Андрій Іонов – власник львівської  Veronika Family, яка об’єднала кондитерську-ресторан “Вероніка”, ресторан “Амадеус”, ресторан-паб “Чорний кіт” та кондитерську-аптеку Іонових “Під золотою зіркою”.

А також, як член Ділової ради Національного конкурсу “Благодійна Україна”, Андрій Іонов популяризує конкурс та благодійність у діловому середовищі та бере участь в  оцінюванні конкурсних заявок у таких номінаціях, як: «Благодійність великого бізнесу»,«Благодійність середнього та малого бізнесу» та«Корпоративна благодійність».

Вітаємо пана Андрія з новим статусом та бажаємо нових злетів.

Фото з фб.-сторінки Андрія Іонова