Вдруге в рамках програми #МіСт_ОК_РАЗОМ до Львова прибула “Фура добра” 11 Грудня 2020 14:07

Партнерство між членами Асоціації благодійників України – Благодійним фондом “МіСт” ім. М.Савенка та Центром медичних інновацій  «NOVO»– продовжується.

В лютому цього року в рамках благодійної програми #МіСт_ОК_РАЗОМ від Благодійного фонду «Міст» імені Михайла Савенка була здійснена передача благодійної допомоги в вигляді кахельної плитки об’ємом 1200 метрів квадратних та санітарних приладів до Благодійного фонду «Центр медичних інновацій «NOVO» (м. Львів) для подальшого використання їх у Міській дитячій клінічній лікарні м. Львова. Реконструкція приміщення лікарні, завдяки наданій благодійній допомозі, була завершена в листопаді 2020 року.

І вже в грудні до Благодійного фонду “Центр медичних інновацій”, яка опікується і Міською дитячою клінічною лікарнею, і багатьма іншими  неприбутковими і бюджетними організаціями міста  – вдруге передано благодійну допомогу  в рамках програми #МіСт_ОК_РАЗОМ.

Груднева «Фура добра», взявши на борт 20 тон високоякісної керамічної плитки відомих європейських брендів загальною вартістю 508 тис.гривень, вже вивантажена у Львові для подальшого використання у ремонтах  у неприбуткових і бюджетних організаціях Львова.

Вдячні логістичній сімейній компанії «Бей-Транс», завдяки якій співпраця та місток між двома організаціями різних регіонів України, стала можливою на благодійних засадах.

Віримо, що це лише перші широкі  кроки у співпраці між членами Асоціації благодійників України, які приведуть до багаторічного та пілідного співробітництва.

Фото з фб.-сторінки Сергія Ісаєнка.