Про номінації «Добро починається з тебе» та «Молодіжні благодійні ініціативи» 18 Лютого 2021 14:19

Однією з найпопулярніших номінацій Національного конкурсу «Благодійна Україна» є «Добро починається з тебе». Щороку ця номінація – в рекордсменах по кількості отриманих заявок. У попередні роки вона охоплювала широкий віковий спектр доброчинної діяльності: від найменших школярів до молодіжних незалежних угрупувань.  Це призвело до того, що конкурсанти  на національному рівні опинилися у нерівних умовах участі щодо віку та  можливостей. Зокрема, благодійна чи волонтерська діяльність школярів буде менш потужною в глобальних масштабах за окремі волонтерські, університетські, молодіжні об’єднання. Але саме добрі справи, які роблять учні, мають неабияку цінність, вони виховують у них найкращі моральні якості, готовність допомогти, співпереживати, що неабияк вплине на їхнє і наше майбутнє. І сама назва номінації «Добро починається з тебе» якраз якнайкраще характеризує саме дитячу та учнівську благочинну діяльність.

Тому, оргкомітет конкурсу у цьому році прийняв рішення розділили цю номінацію на дві, а саме: «Добро починається з тебе», куди приймаються заявки щодо дитячої та учнівської благодійності та «Молодіжні благодійні ініціативи», де розглядаються заявки щодо благодійної діяльності студентських об’єднань, інших незалежних молодіжних угрупувань.

З витягу з Положення «Про конкурс»:

«Добро починається з тебе» – у номінації розглядаються заявки щодо дитячої та учнівської благодійної діяльності та/або суспільно важливих ініціатив формалізованих або неформальних дитячих та/або учнівських організацій (спільнот).

«Молодіжні благодійні ініціативи» – у номінації розглядаються заявки щодо благодійної діяльності та/або суспільно важливих ініціатив формалізованих або неформальних молодіжних та студентських організацій (спільнот).

Отже, чекаємо на заявки про добрі справи дітей, школярів у номінацію «Добро починається з тебе», а студентської молодь та інших молодіжних угрупування у  номінацію «Молодіжні благодійні ініціативи».

Заявки приймаються до 1 березня 2021 року. Завантажити ЗАЯВКУ.