Шостим учасником всеукраїнського проекту Фонду братів Кличків «Старт до успіху!» стала дитячо-юнацька спортивна школа у №2 25 Листопада 2011 14:23

Севастополь. 23 листопада відбулось офіційне відкриття оновленого закладу за участі виконавчого директора, Фонду братів Кличків, Ганни Старостенко.

Дитячо-юнацька спортивна школа №2, що була заснована у 1966 році, є не лише найбільшим у місті спортивним навчальним закладом, а й входить до п’ятірки найкращих спортивних шкіл України. Місто не має можливості вдосконалювати її матеріально-технічну базу, тому приміщення школи добудовували самі співробітники, вони ж і підтримують цей навчальний заклад у робочому стані. Зараз у ДЮСШ №2  займається 710 учнів, які виточують свою майстерність в секціях баскетболу, художньої гімнастики, спортивної акробатики та стрибках на батуті. Право приєднатися до Всеукраїнського проекту «Старт до успіху!» севастопольці вибороли  в додатковому конкурсі на пошук ще одного учасника, який  Фонд провів спільно з Новим каналом. Подарунком від телевізійного партнера стала участь команди ДЮСШ у спортивному шоу «Я-герой».

Упродовж літа за кошти Фонду братів Кличків було повністю відремонтовано приміщення школи та оснащено новим спортивним гімнастичним знаряддям (акробатичні доріжки, мати, шведські стінки, хореографічні станки, та інше). Витрати Фонду братів Кличків на реконструкцію севастопольської школи перевищили 1млн. 600 тис. грн. і стали найбільшими за 45 років її існування.

«До реалізації проекту «Старт до успіху» ми йшли довго, саме бажання відродити роботу дитячих спортивних шкіл в Україні надихнули нас на проведення благодійного аукціону минулого року. Дякуючи нашим друзям, які поділяють наші принципи та цінності, нам вдалось зібрати кошти на реалізацію цього проекту. Ми раді, що допомогли 6-ти навчальним спортивним закладам з відмінною історією, кращими тренерами, які виховали не одне покоління чемпіонів. Дякуючи «Старту до успіху!» більше 4 тисяч дітлахів відтепер мають змогу в гідних умовах займатися футболом, баскетболом, дзюдо, легкою атлетикою, тенісом, плаванням. Хай не всі діти стануть чемпіонами, але усі вони відкриють для себе спорт як інструмент досягнення життєвого успіху!», – зазначила під час церемонії відкриття Ганна Старостенко, виконавчий директор Фонду братів Кличків.

Фонд братів Кличків