ВБФ «Крона» став переможцем Чернігівського обласного конкурсу «Благодійник року -2011» 13 Грудня 2011 9:43

Всеукраїнський благодійний фонд «Крона» Групи компаній «НІКО» став переможцем Чернігівського обласного конкурсу «Благодійник року -2011».

Це не перша наша перемога як в регіональному, так і національних конкурсах. Цьогоріч фонд отримав нагороду за проект «Мій затишний дім» – допомога в покращенні умов життя і навчання вихованців Комарівської школи-інтернату для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської опіки.

Дякуючи благодійним коштам ГК «НІКО», фонд повністю реконструював і обладнав будинок, де житимуть 32 дітей. 20 жовтня діти увійшли у свою нову затишну оселю. Це другий спальний корпус, який ми подарували дітям цього інтернату. Ці невеликі будинки влаштовані на кшталт соціальних гуртожитків, де діти живуть невеликими групами і розпоряджаються своїм побутом самостійно. Тут є окремі житлові кімнати на двоє-троє дітей, кухні, вітальня, місце для прання, душові та санвузли. У кожної дитини – своя шафа, місце для навчання.

На ремонт, облаштування будинків, придбання меблів і побутової техніки ми витратили 1,9 млн. грн., які надала група компаній «НІКО»

Дуже приємно отримувати нагороду з рук керівників місцевої влади, адже це їхня вдячність та пошана за ті справи, які роблять благодійники для регіону.

 Нагородження переможців відбувалось 9 грудня в Чернігові, в Обласному молодіжному театрі. Щирі слова подяки від мешканців регіону та влади отримали не лише переможці, а й усі номінанти –  35 учасників: національний та регіональний бізнес, приватні підприємці, благодійні фонди, приватні благодійники.

Всеукраїнський благодійний фонд «Крона»