Відбувся брифінг «Старт ювілейного 15-го Національного конкурсу «Благодійна Україна-2021» 7 Жовтня 2021 17:28

Сьогодні – 7 жовтня 2021 року – в Українському кризовому медіа-центрі відбувся брифінг, присвячений оголошенню 15-го ювілейного Національного конкурсу «Благодійна Україна-2021».

Спікерами брифінгу виступили: Олександр Максимчук – Президент Асоціації благодійників України, Голова організаційного комітету; Лариса Мудрак – Віце-президентка Асоціації благодійників України, журналістка, медіа-експертка і волонтерка, Голова медіа-ради; Анжеліка Рудницька – співачка, мисткиня, журналістка, волонтерка, громадська діячка, Голова Наглядової ради.

Олександр Максимчук розпочав брифінг, розповівши про організацію та підготовку, часові рамки та умови участі у конкурсі. Наголосив на тому, що цьогоріч пройде 15-й ювілейний конкурс та що заявки на конкурс від доброчинців приймаються з 4 жовтня 2021 року по 7 березня 2022 року. Розповів про еволюцію надходження заявок на конкурс, про конкурсні номінації, а також коротко презентував цьогорічне фахове аналітичне дослідження «Зелена книга української доброчинності-2020».

Лариса Мудрак наголосила, що Асоціація благодійників України, як організатор конкурсу, щороку формує керівні органи конкурсу, які відповідають за його реалізацію та, що оновлений склад керівних органів буде оголошено в кінці жовтня. Нагадала всім, що над конкурсом працюють Організаційний комітет, Наглядова рада, Національна експертна рада, Медіа-рада та Ділова рада, назвала імена очільників кожної з рад. Також пані Лариса Мудрак розповіла про регіональні конкурси, згадавши, що минулоріч було оголошено та проведено 11 конкурсів у регіонах, а протягом жовтня-грудня 2021 року оргкомітет проводитиме переговори з регіональними партнерами щодо організації конкурсів цього року. Найближчим часом буде оголошено пошук регіональних партнерів у тих регіонах, які не охоплені конкурсами.

Анжеліка Рудницька розповіла про те, як подавати заявку на конкурс та на що потрібно звернути особливу увагу під час її заповнення. Зокрема, що заявку можна завантажити на офіційному сайті конкурсу: https://blagoukraine.org/, заповнюючи, обов’язково обрати одну, або декілька номінацій (а їх аж 25 цьогоріч) під які підпадає описана у заявці діяльність благодійника, заповнену заявку у форматі Word надіслати на електронну адресу конкурсу: [email protected] до 7 березня 2022 року. Також Голова Наглядової ради конкурсу розповіла про головну нагороду конкурсу – Бурштинового ангела добра, виготовленого дбайливими руками українських майстрів.

На завершення, Олександр Максимчук анонсував публічну презентацію щорічного громадського опитування “Стан розвитку української доброчинності – 2020”, яка невдовзі відбудеться у форматі круглого столу. Деталі про круглий стіл незабаром повідомимо. А що таке «Зелена книга української доброчинності-2020» та опитування “Стан розвитку української доброчинності – 2020” читайте за лінком: https://vboabu.org.ua/news/4136.html.

Нагадуємо, що заявки на конкурс приймаються з 4 жовтня 2021 року по 7 березня 2022 року.

УСІ ДЕТАЛІ ПРО УЧАСТЬ У КОНКУРСІ ЗА ЛІНКОМ: https://blagoukraine.org/news/544-blago_ukraine_2021.html.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на офіційному сайті www.blagoukraine.org  або в Оргкомітеті конкурсу: Оксана Лобко, тел. +38 (067)16 40411, електронна пошта: [email protected].

ЧЕКАЄМО НА ВАШІ ЗАЯВКИ!