22 листопада 2021 року відбулось засідання Правління Асоціації благодійників України 26 Листопада 2021 15:02

22 листопада 2021 року відбулось засідання Правління Асоціації благодійників України. Серед питань, що були прийняті до обговорення, було внесено пропозиції про включення до керівних органів Асоціації двох осіб.

Під час засідання правління усіма членами Правління одноголосно було погоджено ввести до складу Правління Асоціації Ісаєнка Сергія Миколайовича: президента благодійного «МіСт» імені Михайла Савенка. Станом на листопад 2021 року у Правління входить 7 осіб. Співпраця з керівником благодійного фонду Сергієм Ісаєнком допоможе сприяти підвищенню ефективності певних напрямків діяльності Асоціації.

Відповідно до складу Наглядової ради Асоціації благодійників було прийнято рішення ввести керівника БО «Фонд Мазепи Православної Церкви України» Полуйка Василя Юліановича. Вагомі досягнення обидвох очільників благодійних фондів у сфері діяльності, дозволять долучити значний потенціал внутрішніх та зовнішніх інтеграційних зв’язків до численних проектів усіх членів Асоціації благодійників та допоможуть  підвищити ефективність роботи благодійного сектору. Відповідні рішення були погоджені Конференцією Асоціації благодійників, яка відбулась цього ж дня.