Спільно наближаємо перемогу 22 Квітня 2022 11:48

Перебуваючи з робочим візитом у США , Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук 20 квітня зустрівся з Генеральним консулом України у Нью-Йорку Олексієм Голубовим.

Пан Оександр розповів керівникам  дипломатичного представництва про роботу по консолідації та кординації українських благодійних та волонтерських структур, соціально відповідального бізнесу в цей важкий і відповідальний час. Було представлено презентацію проєкту Асоціації #CharityHelpUA. Також бесіда йшла про пошук партнерів у країнах світу для розширення можливостей та підсилення потенціалу наших благодійників.

Генеральний консул розповів про діяльність українських діаспоральних та благодійних структур  в Америці, про важливу роботу Генконсульства в цей період. Обговорювались питання консолідації зусиль, залучення нових структур у допомозі Україні в гуманітарній та оборонній сферах. Окремий блок розмови був присвячений майбутній повоєнній  розбудові нашої держави та пошуку донорів та партнерів  у США, яких це може цікавити.

В підсумку зустрічі досягнули домовленості про  координацію роботи Генконсульства  та Асоціації у вищезгаданих питаннях.